Aangeboden door Aangeboden door

Wat is dit?

'Aangeboden door ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van Het Parool zijn hier niet bij betrokken.

Leuke vacatures het hele jaar door en in de regio!

Word jij dat nieuwe gezicht in onze mooie gemeenten? Lees verder over wat voor werk je bij ons kan doen

Werken in het Westen
null Beeld Werken in het Westen
Beeld Werken in het Westen

Werken aan het water, in het groen of voor de stad - jij kiest

Van de Randstad tot het Groene Hart: werkeninhetwesten.nl heeft je veel te bieden. Onze 18 gemeenten en andere overheidsorganisaties zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. In 2018 hadden de overheden binnen de regio van Werken in het Westen ruim 600 vacatures.

"Werken bij een gemeente stond niet direct op mijn wensenlijstje. Nu raad ik het iedereen aan."

Rebecca werkt bij een relatief kleinere gemeente in ons gebied met veel groen en water. "Binnen een kleine gemeente heb je een grote verantwoordelijkheid over je functiegebied. Je werkt hier niet met z'n tienen op eenzelfde functie, zoals bij grotere gemeenten het geval is. De andere kant van de medaille is dat je dan niet altijd kan sparren, maar over het algeheel word je er groot van." lacht Rebecca. Ze is 'Beleidsmedewerker omgeving' en houdt zich onder andere bezig met de invoering van de nieuwe landelijke Omgevingswet. Ze heeft daarvoor overleg met alle lagen van de organisatie. Van klankbordgroepen met de gemeenteraad, tot afdeling communicatie, directie- en bestuursleden. "Dat maakt de functie vooral zo leuk. Daarnaast vind ik de combi van lezen, overleggen, schrijven en presenteren erg leuk." Rebecca heeft kort gezegd geen spijt van haar sollicitatie bij de gemeente. "Werken bij een gemeente stond niet direct op mijn wensenlijstje. Nu kan ik het iedereen aanraden het te gaan doen. Je ziet en leert hier veel en krijgt veel ruimte voor ontwikkeling."

null Beeld Werken in het Westen
Beeld Werken in het Westen

Ook bijdragen aan de regio? Registreer je voor passende vacatures

Wil jij ook bijdragen aan een goede woon- werk- en recreatieomgeving van het westen? Dan is er vast werk voor jou bij onze organisaties te vinden. Ben je thuis in Ruimtelijke Ontwikkeling, Infra, Groen of Welzijn? In ICT, Financiën, Juridische zaken, HRM, Communicatie, Secretariële ondersteuning of...noem maar op. Neem een kijkje of registreer je op www.werkeninhetwesten.nl voor vacatures die bij jouw opgegeven wensen passen. Naast vaste vacatures en projecten, hebben meerdere van onze organisaties regelmatig stageplekken en traineeships. Dus ook als je nog weinig werkervaring hebt, loont het om een registratie aan te maken.

Werken bij onze overheden - werken aan jouw carrière

Bij Werken in het Westen zijn grote organisaties (tot 800 medewerkers) en kleinere organisaties (120 medewerkers) aangesloten. Ook daar kan jij dus uit kiezen: Gemeente Alphen aan den Rijn, Gemeente de Ronde Venen, Gemeente Diemen, Gemeente Gouda, Gemeente Hillegom, Gemeente Kaag en Braassem, Gemeente Katwijk, Gemeente Lisse, Gemeente Nieuwkoop, Gemeente Noordwijk, Gemeente Ouder-Amstel, Gemeente Teylingen, Gemeente Uithoorn, Gemeente Waddinxveen, Duo+, HLTsamen en Holland Rijnland. Welkom!

null Beeld Werken in het Westen
Beeld Werken in het Westen

De journalisten van Het Parool zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden