Kinky seksclub Munch, en andere opmerkelijke studentenclubs van Harvard

Harvard College Munch kan vandaag op officiële erkenning rekenen van de ballotagecommissie van de meest prestigieuze Amerikaanse universiteit. 'Munch' organiseert lunchbijeenkomsten van studenten die een interesse delen in kinky seks. Deze club is waarschijnlijk de opmerkelijkste van de ruim 400 studentenclubs van Harvard, maar zeker niet de enige excentrieke club. Hier een kleine selectie.

Harvardstudenten vieren hun afstuderen Beeld ANP
Harvardstudenten vieren hun afstuderenBeeld ANP

Munch
Harvard College Munch ontstond een jaar geleden en heeft inmiddels een dertigtal leden. De club bespreekt tijdens de lunch tal van kinky interesses. De Harvard Crimson meldt vandaag dat Munch de officiële status van Harvardclub zal krijgen toebedeeld. Een goedkeuring van de commissie betekent dat de club kan rekenen op 'institutional support' oftewel ondersteuning. Als erkende club kan Munch reclame maken. Belangrijk, vindt oprichter Michael, want 'nieuwe studenten met kinky interesses zijn zich soms niet eens bewust van het bestaan van de club'.

The Harvard College Association for the Promotion of Interplanetary Expansian
HAPIE heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen die geïnteresseerd zijn in 'human settlement beyond earth', oftewel menselijke kolonisatie op andere planeten. De leden houden zich vooral bezig met sociale activiteiten, voornamelijk bordspellen. Het langetermijndoel is het bereiken van menselijke nederzettingen op andere planeten.

Din & Tonics
Deze a capella zangclub van 15 heren (voorzien van witte strikken en groene sokken) staat bekend om haar muzikaliteit, 'snappy' choreografie en 'zany' humor.

GLOW (Gay, Lesbians, Or, Whatever)
Deze club is er voor gekleurde mensen met verschillende geaardheden. Volgens GLOW is de identiteit van hun leden als 'people of color' onlosmakelijk verbonden met hun 'queer' ervaringen. Het doel van de club is om een veilige omgeving te creëren voor hun leden en het bewustzijn onder andere studenten te vergroten.

Harvard College Stories for Orphans
De leden van deze club houden zich bezig met schrijven, tekenen en vreemde talen, en dat alles om weeskinderen in het buitenland te helpen. De club hoopt weeskinderen te inspireren door ze een persoonlijk geschreven en geïllustreerd boek cadeau te doen.

A Stitch in Time
Deze club promoot het breien onder Harvardstudenten door het aanbieden van cursussen en materiaal. De breiwerkjes worden cadeau gedaan aan goede doelen.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden