Column

Er moeten sporters zijn die het vier, vijf keer per dag doen

Wat doet Epke na de rekstok en Marianne na de wegwedstrijd?

Anders gezegd: hoe vaak neukt de olympiër?

Dat kunnen we uitrekenen. Er worden namelijk gratis condooms uitgedeeld voor de deelnemers.

Welnu: er zijn 10.800 atleten, die tot gisteren de beschikking hadden over 150.000 condooms. Dat maakt bijna veertien condooms per deelnemer. Nu blijken er dat te weinig te zijn. Dus de firma Durex gaat bijstorten, onder het motto: ontvangen door op te vangen.

Als je dit allemaal leest, denk je toch: wie zouden de grootste neukers zijn?

Epke werd gisteren in de buitenlandse pers 'The olympic stud of the day' genoemd. Van hem geloof ik ook wel dat hij hem er met enkele vluchtelementen in weet te saltoën, maar volgens mij is er niet één Chinese atleet die van de staat ook maar een halve seksuele gedachte mag denken, op straffe van een langdurig verblijf in een strafkamp.

Maar ... daardoor komt vanzelf weer een andere vraag boven. Als er vele atleten zijn die het niet mogen, dan moeten er meerdere atleten die het enkele keren per dag doen! Dus: wie en hoe kan dat?

Als ik naar het Dreamteam kijk van Amerika, geloof ik dat zij wel meerdere keren per dag zouden kunnen dunken. Maar goed, laat dat één procent zijn van het aantal deelnemers. Dan houden we nog een groot aantal procenten over van kwantitatieve grootneukers. Wie dat zijn, daar kom je natuurlijk niet achter, want men twittert wel veel, maar niet alles. Maar mijn jaloerse vraag is toch: hoe kan dit?

Ik bedoel: toen ik nog aan de Olympische Spelen meedeed, kon ik soms wel twee keer per dag met zo'n hockeymeisje, maar uit de kabbala van de condoomverstrekking blijkt dat er sporters moeten zijn die het vier, vijf keer per dag doen.

De enige verklaring die ik hiervoor kan geven - bijna wetenschappelijk verantwoord - is dat de extatische potentie en de haast obscene wellust alleen kan worden bereikt onder invloed van doping.

Zeg nu zelf!

Met andere woorden: wanneer men beweert dat de Spelen 'schoon' zijn, maar dat men nu naar de 200.000 condooms gaat, dan kan het niet anders of er waart ook doping rond.

Of is Viagra de olympische partydrug?

Epke is arts, die weet zulke dingen.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden