Dineren in een luchtballon

Toe aan een ongewone, avontuurlijke reis, waarbij je ook nog eens op grote hoogte culinair kunt genieten, probeer dan eens een uitstapje met CuliAir, het hete luchtballon restaurant van Nederland. Varend in de ballon worden exquise gerechten bereid, waarbij de luchtballon functioneert als een enorme oven.

Redactie
© CuliAir Luchtballon Restaurant. Beeld
© CuliAir Luchtballon Restaurant.

Het idee stamt van meesterkok Angélique Schmeinck. Via een katrolsysteem worden de lekkernijen in stalen ovenmanden naar de nok van de ballon getransporteerd. Na het garen, vindt de eindbereiding in de mand plaats.

Het tochtje is niet goedkoop en kost zo'n € 395 per persoon. Daarvoor krijg je een vijfgangen diner, een wijnarrangement, een kookboek en een ballonvaart. In het CuliAir Restaurant is plaats voor 12 personen.

Meer informatie: www.culiair.nl

undefined

CuliAir Luchtballon Restaurant. Beeld
CuliAir Luchtballon Restaurant.
Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden