De Kopstootbar serveert Hollandse pot bij de borrel

De Kopstootbar serveert naast kopstootjes nu ook maaltijden: Hollandse pot met een culinaire twist.

Je kunt ook een steak tartare bestellen Beeld Kopstootbar
Je kunt ook een steak tartare bestellenBeeld Kopstootbar

Omdat jajem een typische Nederlands drankje is, hebben de uitbaters gekozen voor een Nederlandse kaart. Geen halve kip of hamburger, maar stamppot met gehaktbal, 'Noordzeeviche' met zuur van De Leeuw, kaasfondue en de jus ie wordt geserveerd wordt gemaakt van de eigen jajem. Als toetje kun je een heuse Jajem Sgroppino bestellen

Het doel is om, net als de jajem, het hele menu Amsterdams te maken met producten uit de regio.

De Kopstootbar startte als pop-upbar op de Zeedijk en zit sinds afgelopen zomer in de Marnixstraat, in het voormalige Café Cox.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden