Verse Aanvoer

Brugrestaurant Wolf start menu met zes soorten tartaar

Elke week maakt Foodtube een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt de moeite waard is. Deze keer in de rubriek Verse Aanvoer: Wolf Atelier.

Op de kaart van de tartaria staan zes soorten tartaarBeeld Foodtube

Wolf Atelier is het enige brugrestaurant van Amsterdam en is te vinden aan het Westerdoksplein. De Oostenrijkse Michael Wolf, patron cuisinier van brugrestaurant Wolf Atelier, heeft een nieuwe restaurantvariatie geïntroduceerdd: een 'tartaria'.

Naast het reguliere aanbod op zijn kaart serveert Wolf zes soorten tartaar van vis, vlees of groenten in diverse gewichten.


De rubriek Verse Aanvoer is een samenwerking van Foodtube en Het Parool. Foodtube is een initiatief van wijnjournalist Harold Hamersma en culinair publicist Ronald Hoeben. Bekijk hier alle afleveringen.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden