Review

Broodje van de Week: Broodje Mozzarella

Wat is het lekkerste broodje van de stad? Amsterdammers tippen hun favoriet.

null Beeld

Beleg: Zelfgebakken focaccia met mozzarella, plakjes tomaat, verse blaadjes basilicum en grof zeezout
Prijs: € 3,20
Waar: Bakkerij Paul Annee, Runstraat 25, 020-623 5322

Tijdens de schoolvakanties zorgen Els Aalders (55) en kleindochter Cathelijne (9) dat ze elke vrijdag stipt om 11.00 uur bij Bakkerij Paul Annee zijn. 'We zijn niet de enigen die gek zijn op deze focaccia met mozzarella, tomaat en basilicum. Dus je moet er vroeg bij zijn,' waarschuwen Els en Cathelijne. De twee wonen tegenover elkaar en gaan wel vaker samen op pad. Els: 'We hebben laatst een hut gebouwd waar we soms 's middags gezellig gaan zitten.'

Als Cathelijne naar school moet, vinden ze een andere dag en tijdstip om naar hun favoriete bakker te gaan. 'We zorgen er altijd voor dat we één keer per week dit verrukkelijke broodje eten.'?

Win het broodje van deze week!
Wie ons op facebook leuk vindt, maakt kans op een lunch voor twee personen (het broodje plus een drankje).

Tip ons! broodje@parool.nl

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden