Bill Clinton spreekt op reclamefestival in Amsterdam

De voormalig Amerikaanse president Bill Clinton spreekt op 15 november tijdens het festival 'De 24 uur van de Reclame' in de Amsterdam Convention Factory. Clinton zal het festival openen.

Bill Clinton. Beeld AFP
Bill Clinton.Beeld AFP

'De 24 uur van de reclame' wordt ieder jaar georganiseerd door BVA (Bond van Adverteerders) en VEA (Vereniging van Communicatieadviesbureaus) en trekt jaarlijks ruim 2000 mensen bezoekers. Tijdens het festival presenteert het communicatievak zich aan studenten, communicatie- en mediadirecteuren en CEO's uit het bedrijfsleven.

BVA en VEA zijn vereerd met het bezoek van President Clinton. BVA voorzitter Jan Driessen zegt in een persbericht: 'President Bill Clinton is één van de beste sprekers ter wereld. Zijn aanwezigheid tijdens De 24 uur van de Reclame is een inspiratiebron voor de Nederlandse creatieve wereld'.

Appeltaart
In mei vorig jaar was Bill Clinton in Amsterdam, nadat hij een lezing in Friesland had gegeven. Hij bezocht toen café Papeneiland, waar hij koffie met appeltaart bestelde. Die taart viel zo in de smaak dat hij een beveiliger vroeg een hele taart voor hem te regelen, die hij meenam naar zijn hotel.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden