Biefstukkoning serveert paard

Steakhouse Piet de Leeuw, al sinds de jaren 40 beroemd om zijn biefstuk, schotelt zijn onwetende klanten al jaren paard voor. Het Parool liet het vlees van het restaurant onderzoeken door een slager, een meesterkok en een DNA-lab en hieruit bleek dat het geen runder- maar paardenbiefstuk betrof.

 Beeld null
2013-02-14 AMSTERDAM - Steakhouse Piet de Leeuw, al sinds de jaren 40 beroemd om zijn biefstuk, schotelt zijn onwetende klanten al jaren paard voor. Het Parool liet het vlees van het restaurant onderzoeken door een slager, een meesterkok en een DNA-lab en hieruit bleek dat het geen runder- maar paardenbiefstuk betrof. ANP EVERT ELZINGA Beeld null
2013-02-14 AMSTERDAM - Steakhouse Piet de Leeuw, al sinds de jaren 40 beroemd om zijn biefstuk, schotelt zijn onwetende klanten al jaren paard voor. Het Parool liet het vlees van het restaurant onderzoeken door een slager, een meesterkok en een DNA-lab en hieruit bleek dat het geen runder- maar paardenbiefstuk betrof. ANP EVERT ELZINGA
 Beeld null
 Beeld null
 Beeld null
 Beeld null
 Beeld null
 Beeld null
 Beeld null
 Beeld null

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden