Uitleg

Zo beheert u de notificaties van Het Parool

Iedereen kan zich bij Het Parool gratis abonneren op verschillende soorten notificaties. Lees hieronder de uitleg: zo schrijft u zich in (of uit) voor onze pushberichten.

Het Parool

Wij versturen notificaties (pushberichten) in onze mobiele app, ook is het mogelijk notificaties te ontvangen in uw internetbrowser. Het werkt als volgt:

Notificaties in de mobiele app

Onze app kunt u downloaden voor telefoons met Android of iOS. U kunt zich via het instellingen-menu, rechtsboven te vinden in de app, inschrijven voor de volgende categorieën:

NIEUWS: als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

SPORT: de belangrijkste updates over Ajax en meer over sport

UITBLINKERS: de beste interviews, achtergronden en analyses van Het Parool

EDITIE: dagelijks een notificatie dat de nieuwe krant klaarstaat

Notificaties in de internetbrowser

Voor notificaties in uw internetbrowser moet u op ‘toestaan’ klikken als u een melding krijgt op de homepage van Het Parool, of toestemming geven bij de instellingen in uw browser. Het is ook mogelijk hieronder op ‘activeer nu’ te klikken.

De meldingen in uw browser kunt u als volgt beheren:

In Google Chrome:

Klik op het slot-icoon naast de URL in de balk bovenin uw browser. Ziet u ‘Meldingen’ staan, dan kunt u daar direct de notificaties uitzetten. Wilt u de notificaties aanzetten, dan moet u na het slot-icoon eerst op ‘Site-instellingen’ klikken en kunt u vervolgens ‘Toestaan’ selecteren bij ‘Meldingen’. U moet Parool.nl waarschijnlijk opnieuw laden om de wijzigingen door te voeren.

In Firefox:

Klik op het slot-icoon naast de URL in de balk bovenin uw browser. Ziet u ‘Meldingen’ staan, dan kunt u daar direct de notificaties uitzetten. Wilt u de notificaties aanzetten, dan moet u na het slot-icoon eerst op ‘Meer informatie’ klikken en dan kiezen voor ‘Toestemmingen’. Bij ‘Notificaties tonen’ kunt u vervolgens ‘Toestaan’ selecteren. U moet Parool.nl waarschijnlijk opnieuw laden om de wijzigingen door te voeren.

Heeft u nog vragen? Mail dan naar redactie@parool.nl.

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden