Uitleg

Notificaties van Het Parool

Het Parool verstuurt notificaties bij belangrijk nieuws, maar ook als we verhalen hebben waarvan we als redactie denken dat u ze interessant vindt. Hier leest u er meer over.

Het Parool

Wij versturen notificaties (pushberichten) in onze app, die u kunt downloaden voor Android of iOS, ook is het mogelijk om onze notificaties in uw internetbrowser te ontvangen.

We versturen deze pushberichten niet ongevraagd: als u voor het eerst onze app opent, moet u toestemming geven, voor de notificaties in uw internetbrowser moet u op ‘toestaan’ klikken als u een melding krijgt op Parool.nl, of bij de instellingen in uw browser.

De pushberichten in de app kunt u beheren via het servicemenu in de app. De meldingen in uw browser kunt u als volgt beheren:

In Google Chrome:

Klik op het slot-icoon naast de URL in de balk bovenin uw browser. Ziet u ‘Meldingen’ staan, dan kunt u daar direct de notificaties uitzetten. Wilt u de notificaties aanzetten, dan moet u na het slot-icoon eerst op ‘Site-instellingen’ klikken en kunt u vervolgens ‘Toestaan’ selecteren bij ‘Meldingen’. U moet Parool.nl waarschijnlijk opnieuw laden om de wijzigingen door te voeren.

In Firefox:

Klik op het slot-icoon naast de URL in de balk bovenin uw browser. Ziet u ‘Meldingen’ staan, dan kunt u daar direct de notificaties uitzetten. Wilt u de notificaties aanzetten, dan moet u na het slot-icoon eerst op ‘Meer informatie’ klikken en dan kiezen voor ‘Toestemmingen’. Bij ‘Notificaties tonen’ kunt u vervolgens ‘Toestaan’ selecteren. U moet Parool.nl waarschijnlijk opnieuw laden om de wijzigingen door te voeren.

Heeft u nog vragen? Mail dan naar nieuwsdienst@parool.nl.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden