Verjaardag Kim Kardashian op een privé-eiland valt niet goed

Door de pandemie is al een aantal creatieve feesten en partijen ontstaan. De aanpak van Kim Kardashian West kan daar in feite ook voor doorgaan, maar toch is de socialite op internet het onderwerp van de nodige spot.

David van Unen
Kim Kardashian West op de rode loper bij de Oscars in februari dit jaar.  Beeld Jean-Baptiste Lacroix / AFP
Kim Kardashian West op de rode loper bij de Oscars in februari dit jaar.Beeld Jean-Baptiste Lacroix / AFP

Voor vaste volgers van de familie Kardashian was er eigenlijk weinig nieuws aan de manier waarop Kim haar veertigste verjaardag vierde. Een weekend lang werd er gedanst, gefietst en gekayakt en werd er op het strand een film gekeken. Op een privé-eiland. Dat wel.

‘Voor Covid denk ik dat niemand van ons de simpele luxe van kunnen reizen op waarde schatte,’ schrijft Kardashian West op Twitter. ‘Na twee weken grondig medisch onderzoek en quarantaine, verraste ik mijn familie- en vriendenkring met een trip naar een privé-eiland, waar we even konden doen alsof alles normaal was.’

Je kunt je afvragen hoe groot het verrassingseffect nog is na twee weken isolatie en onderzoek. De pret onder Kim’s gasten lijkt er dan ook niet minder om. Moeder Kris, zusjes Khloe, Kendall en Kourtney en andere gasten zijn dansend, drinkend en lachend te zien op een fotoreeks die Kim deelde met haar dik 67 miljoen Twittervolgers. De meerderheid van hen is gematigd enthousiast.

De tendens is dat de familie Kardashian zich nogal toondoof opstelt, zo midden in de pandemie. Met de hele familie naar een privé-eiland ligt om te beginnen niet binnen ieders budget. Daarnaast vraagt men zich af hoe zeer coronavoorschriften echt zijn nageleefd op het feest. Op verschillende foto's is te zien hoe bedienend personeel wel degelijk een mondkapje draagt, terwijl de Kardashians onbeschermd en losjes gekleed om elkaar heen hangen.

Twitteraars die er wel om kunnen lachen, gaan met Kardashian Wests Twitterteksten aan de haal voor referenties aan (cult-)films en series zoals Parasite, Game of Thrones, The Sopranos en Jurassic Park tot zelfs De Tuin der Lusten van Jheronimus Bosch. Een bloemlezing.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden