Uitleg

Krant niet ontvangen? Blader of swipe door de editie in onze vernieuwde mobiele app

Door een stroomstoring bij onze drukkerij wordt de krant van woensdag mogelijk niet bezorgd. Onze excuses voor het ongemak. Via onze website en mobiele app is het wel mogelijk om de krant te lezen. Lees hier hoe. Vandaag hoeft u niet in te loggen om de krant te kunnen lezen.

Het Parool
De Digitale Editie in de mobiele app van Het Parool. Beeld -
De Digitale Editie in de mobiele app van Het Parool.Beeld -

De mobiele app van Het Parool is sinds deze maand vernieuwd. Naast het laatste nieuws bevat de app voortaan ook de krant van vandaag, in een digitale en een klassieke opmaak. Alles van Het Parool zit nu in één mobiele applicatie (iOS of Android). Lezers kunnen onderin de navigatiebalk wisselen tussen verschillende leesopties. Wie de app opent, start bij het laatste nieuws.

Achter de Editie-knop in de navigatiebalk zit de digitale editie, die tot nu toe alleen op tablet beschikbaar was. In de digitale editie vindt u alle artikelen uit de krant van vandaag. Bovenin vindt u de klassieke editie, de pdf-weergave van de papieren krant (‘Blader door de papieren krant’). Daaronder, vanaf ‘Voorpagina’, vindt u de digitale editie, waarin alle artikelen uit de krant per katern op een rij zijn gezet. Hier kunt u naar links swipen om alle verhalen binnen het katern te ontdekken.

De dagelijkse digitale editie van Het Parool is ook beschikbaar in een web-versie.

Archief

De editie heeft ook een archief, met alle kranten van de afgelopen week. Het archief is te vinden door linksboven in de editie op de datum te klikken en vervolgens een editie naar keuze te selecteren.

De editie is op doordeweekse dagen beschikbaar vanaf 13.00 uur en op zaterdag vanaf 05.00 uur.

Voor abonnees die zijn ingelogd zijn al onze digitale producten altijd beschikbaar. Alleen vandaag zijn site en apps voor iedereen gratis toegankelijk en is er geen inlogcode nodig. Op andere dagen kunnen niet-abonnees een aantal keer gratis kennismaken met de klassieke en digitale editie. Ze kunnen ook nog steeds een deel van de artikelen gratis lezen. Sinds kort zijn sommige artikelen alleen beschikbaar voor abonnees.

De nieuwe app van Het Parool

Download de vernieuwde app op uw telefoon (of update de oude versie) op iOS of op Android.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden