Kunst & Media Bewaar

Meat Loaf wordt onwel in live tv-show

De rockzanger Meat Loaf (64) is onwel geworden in een live tv-show. Er leek niets aan de hand toen hij lollig deed met een banaan op zijn hoofd, maar even later was hij plotseling uit beeld verdwenen.

Meat Loaf, bekend van de megahit Paradise by the Dashboard Light, was te gast in het Britse lunchprogramma Women Loose. Hij promootte er zijn nieuwe album en hij zou een tv-optreden doen, maar zo ver kwam het niet. Aanvankelijk maakte Meat Lof een jolige indruk, maar even later verscheen de presentatrice in beeld om te vertellen dat de zanger niet meer zou terugkomen in de uitzending.

'Ik heb een beetje verdrietig nieuws,' legde Andrea McLean uit. 'Ik ben bang dat Meat Loaf onwel is geworden en ik vrees dat hij daarom niet tot het einde van de uitzending bij ons blijft. Meat Loaf, ik hoop dat je je gauw beter voelt.'

Meat Loaf stortte in augustus vorig jaar ook al in, tijdens een concert in Pittsburgh. Toen vervolgde hij zijn act echter wel. Na een snelle reanimatie van zijn crew, keerde de zanger terug op het podium en zong verder.