Kunst & Media Bewaar

Heleen van Royen met toyboy over groene loper

Regisseur Steven de Jong, hoofdrolspelers Tatum Dagelet en Cas Jansen op de groene loper van de premiere van de Film 'Leve Boeren Liefde'.
Regisseur Steven de Jong, hoofdrolspelers Tatum Dagelet en Cas Jansen op de groene loper van de premiere van de Film 'Leve Boeren Liefde'. © anp

Heleen van Royen heeft vanavond haar vriendje Bart Meeldijk meegenomen naar de première van Leve Boerenliefde. De schrijfster sprak tegenover RTL Boulevard over een 'vuurdoop', terwijl ze met de 26-jarige drummer over de rode loper liep. Die was vanwege het thema van de film groen van kleur.

Bart, de drummer van de band Rigby, werd vorige week voor het eerst met de 48-jarige Heleen gespot. 'Het is best wennen al die aandacht', bekent hij. 'Ik krijg alleen maar positieve reacties', zegt hij erbij. De muzikant benadrukt dat ze alleen maar aan het daten zijn.

Leve Boerenliefde gaat over een stadse presentatrice, gespeeld door Tatum Dagelet, en een boer (Cas Jansen) die tijdens de opnames van het programma Boerenliefde verliefd op elkaar worden. De film draait vanaf donderdag in de bioscoop.