Opinie

'We moeten goed opletten dat moslims niet gaan stemmen'

Said Bouharrou
'Laten we eerst maar eens met de beroepsmoslims beginnen, door moskeeën te sluiten en de korans te verbieden' Beeld anp
'Laten we eerst maar eens met de beroepsmoslims beginnen, door moskeeën te sluiten en de korans te verbieden'Beeld anp

Sociopaten die alles doen wat Allah verboden heeft, maar een aanslag plegen met de populaire woorden Allahoe akbar zijn natuurlijk aantoonbaar moslims. Bah, wat een ellendelingen die moslims. Hoe dom denken zij wel niet dat we zijn? Konden wij ze maar terugdringen tot één procent van onze samenleving, dan zijn alle problemen opgelost.

Maar laten we niet naar de controversieelste en uiterste maatregelen grijpen terwijl wij voorzichtiger kunnen beginnen. Laten we eerst maar eens met de beroepsmoslims beginnen, door moskeeën te sluiten en de korans te verbieden.

Nepparlement
Gelukkig gaat Geert Wilders dat als eerste regelen, dat heeft hij toegezegd. Maar we moeten hem wel meer de ruimte geven om dat te kunnen regelen. Laat hem het nepparlement afschaffen, de PVV hatende en knettergekke rechters naar huis sturen, het gezag met niemand delen en vooral nationalistisch handelen. Nederland first, uiteraard na Brussel dan...

Waar we goed op moeten letten is dat moslims niet gaan stemmen op 15 maart, stel je voor zeg.

We moeten blijven roepen dat Nederland hun land niet is en het ook nooit zal zijn, dan komt het wel goed. En waarom vinden die moslims het nou zo erg dat Wilders moskeeën wil sluiten?

Erg efficiënt
Vier grote moskeeën sloten onlangs zelf hun deuren omdat ergens in ­Canada een aanslag op een moskee was gepleegd. Erg efficiënt, hopelijk worden er meer aanslagen op moskeeën gepleegd, dan worden die moskeebesturen bang en sluiten ze allemaal. Wat zou dat een natte droom zijn zeg.

Heb je trouwens al gehoord wat het nepparlement recentelijk heeft besloten? Heel gaaf, elke moslim die ­alleen al verdacht wordt van aansluiting bij IS kan eindelijk zijn Nederlandse paspoort worden afgenomen.

Onvoorwaardelijke Nederlanders
Gelukkig hebben wij ons nepparlement dat het oordeel van knettergekke rechters niet wenst af te wachten. Die moslims dachten bijna dat ze gelijk behandeld zouden worden, als echte en onvoorwaardelijke Nederlanders.

Mochten deze maatregelen niet baten, dan zullen wij met die moslims in onderhandeling gaan. Moslims zijn namelijk gewend te onderhandelen over hun mensenrechten en komen toch nooit verder dan hun slachtofferrol.

Pfff... je zult maar moslim zijn.

Said Bouharrou, vicevoorzitter van de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden