Han Lips

De vrijgezellen in Temptation willen zich maar niet misdragen

Columnist Han Lips schrijft doordeweeks over wat hem is opgevallen op televisie. Vandaag: Temptation Island.

Han Lips
Weinig spanning in Temptation Island. Beeld screenshot
Weinig spanning in Temptation Island.Beeld screenshot

De laatste tijd was er wat te doen om Temptation Island. Lips vermoedde dat het wederom ­gierend uit de hand was gelopen op dat Thaise eiland, want de onvoorwaardelijke liefde die vorig seizoen binnen ettelijke dagen opbloeide tussen Tim en Cherish stond nog helder op het netvlies. Ditmaal is er juist iets heel anders aan de hand, meldden Temptationwatchers: het scheen sáái te zijn.

Lips schakelde in nu de nieuwste stellen er een week vertoeven. En inderdaad, wat een suffe bende. "Nog nooit was de angst voor de relatietest zo groot als nu," aldus de voice-over. Dat klopte, vrij letterlijk.

Morgan valt elke avond nog voor het feest begint in slaap, Roger draagt ondanks het tropische klimaat een coltrui en als Laura niet met een gezicht als een oorwurm in een hoekje staat, maant ze de rest tot inbinden. (Lips heeft geleerd dat zo iemand een 'cockblocker' heet.)

Tot nu toe heeft nog niemand een scheve schaats gereden en het is onwaarschijnlijk dat het nog gaat gebeuren. Lips zag Demi in een vooruitblik huilen op een boot, met van die gierende uithalen. Zou het...? Ze bleek zeeziek.

Ook dit seizoen is er niets aan de opzet van het programma veranderd: de deelnemers worden volgegoten met alcohol en omringd door een kudde vrijgezellen, met het doel dat ze zich misdragen. Wat zullen die tv-makers zich daar achter de schermen in bochten wringen hier nog iets spannends van te maken! Het is waarschijnlijk een kwestie van miscasting, maar daar valt ter plekke weinig aan te doen.

In de ogen van presentator Rick Brandsteder was de wanhoop te zien toen hij Morgan toesprak. "Ik heb soms het idee: je staat erbij en je kijkt ernaar. Nou, je kijkt er nog niet eens naar!" Morgan liet zich niet van de wijs brengen en ging met de kippen op stok.

hanlips@parool.nl

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden