Binnenland Bewaar

Grote zoekactie naar vermiste Nikki (27)

Nikki Lawalata
Nikki Lawalata © Politie

De 27-jarige Nikki Lawalata uit Amsterdam wordt sinds zaterdag vermist. Haar auto werd gisteren iets na 3 uur 's middags leeg aangetroffen. De witte Fiat stond geparkeerd op de Poseidonsingel in Almere, vlakbij de woning van haar vriend.

De politie heeft de plaats op de Poseidonsingel uitvoerig onderzocht. Er werd een helikopter, duikers en een hondenbrigade ingezet. De politie heeft nog geen idee wat er met de vrouw is gebeurd.

Woning vriend
Ook in de woning van Nikki's vriend in de nabijgelegen Donarstraat werd onderzoek gedaan. Er werd niets aangetroffen wat de politie dichterbij de vermiste vrouw kan brengen. Nieuwssite dichtbij.nl schrijft dat dinsdagavond de politie opnieuw naar de woning van de vriend is gegaan om onderzoek te doen. De politie is de woning betreden na overleg met de bewoner. De politie zou de bewoner niet als een verdachte zien.

Nikki Lawalata is mede-eigenaresse van Il Sogno aan de Koningsstraat in Amsterdam, een winkel met Italiaanse producten. Op de Facebookpagina van de zaak schrijven collega's dat ze blijven hopen op een goede afloop.

Mensen die informatie over de verdwijning van Nikki hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Het signalement van Nikki: 1,70 meter lang, zwart haar, getinte huidskleur, normaal postuur, bruine ogen en een opvallend litteken bij haar linker wenkbrauw.