Amsterdam Bewaar

Politie: Geen aangifte tegen Sneijder of vrienden

Politie: Geen aangifte tegen Sneijder of vrienden
© AFP

Wesley Sneijder is tijdens een avondje stappen in Amsterdam betrokken geraakt bij een vechtpartij. De sterspeler van Oranje en Inter zou hebben toegekeken terwijl vrienden van de voetballer een omstander bont en blauw sloegen.

Dit meldt RTL Boulevard vanavond.

Volgens het programma is er proces verbaal opgemaakt tegen de voetballer. Tijdens het nachtelijke uitstapje zou een persoon iets geroepen hebben tegen Wesley, waarna een knokpartij ontstond. Hoewel Wesley zelf niet deelnam aan de vechtpartij, wordt hem verweten niks te hebben gedaan om zijn vrienden, die de klappen uitdeelden, tot stoppen te manen.

Om deze reden zou het slachtoffer aangifte tegen de voetballer hebben gedaan. De manager van Sneijder liet in RTL Boulevard weten niet op de hoogte te zijn van het incident.

Een woordvoerder van de Amsterdamse politie zegt dat er 'noch tegen Wesley Sneijder, noch tegen een van zijn vrienden aangifte is gedaan.'

Volgens De Telegraaf heeft Sneijder in Los Angeles op de dag van zijn 27ste verjaardag met verbazing en woede kennis genomen van de berichtgeving rond zijn persoon.