Bewaar
Advertentie

Kom jij ook betrokken werk doen bij onze overheden en gemeenten in de regio? Lees verder en over onze vacatures!

Kom jij ook betrokken werk doen bij onze overheden en gemeenten in de regio? Lees verder en over onze vacatures!
© Werken in het Westen

Van de Randstad tot het Groene Hart: werkeninhetwesten.nl heeft je veel te bieden. Onze 18 gemeenten en andere overheidsorganisaties zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. In 2018 hadden de overheden binnen de regio van Werken in het Westen ruim 600 vacatures.

Ik heb volop de ruimte om me bezig te houden met waar ik warm voor loop én draag daarmee bij aan het grotere geheel

Lilian

Lilian, één van onze jonge medewerkers: "Mensen enthousiasmeren is wat ik graag doe. Als beleidsmedewerker jeugd bij de gemeente Nieuwkoop probeer ik met een dosis positieve energie en enthousiasme de jeugdhulp in Nieuwkoop en in de regio Holland Rijnland te verbeteren. Dit vergt veel overleg met regiogemeenten, de inkooporganisatie en natuurlijk mijn collega's intern. Daarnaast ben ik voorzitter van JOIN, het eigen jongerennetwerk voor jonge ambtenaren uit al onze organisaties. Als voorzitter is het ook belangrijk om constant in contact te staan met externe partijen en te zorgen voor draagvlak voor onze ideeën. Ik heb dus volop de ruimte om me bezig te houden met waar ik warm voor loop én draag daarmee bij aan het grotere geheel."

Ook bijdragen aan de regio? Registreer je voor passende vacatures

Wil jij ook bijdragen aan een goede woon- werk- en recreatieomgeving van het westen? Dan is er vast werk voor jou bij onze organisaties te vinden. Ben je thuis in Ruimtelijke Ontwikkeling, Infra, Groen of Welzijn? In ICT, Financiën, Juridische zaken, HRM, Communicatie, Secretariële ondersteuning of...noem maar op. Neem een kijkje of registreer je op www.werkeninhetwesten.nl voor vacatures die bij jouw opgegeven wensen passen. Naast vaste vacatures en projecten, hebben meerdere van onze organisaties regelmatig stageplekken en traineeships. Dus ook als je nog weinig werkervaring hebt, loont het om een registratie aan te maken.

Werken bij onze overheden - werken aan jouw carrière

Bij Werken in het Westen zijn grote organisaties (tot 800 medewerkers) en kleinere organisaties (120 medewerkers) aangesloten. Ook daar kan jij dus uit kiezen: Gemeente Alphen aan den RijnGemeente de Ronde VenenGemeente DiemenGemeente GoudaGemeente HillegomGemeente Kaag en BraassemGemeente KatwijkGemeente LisseGemeente Nieuwkoop, Gemeente NoordwijkGemeente Ouder-AmstelGemeente TeylingenGemeente UithoornGemeente Waddinxveen, Duo+HLTsamen en Holland Rijnland. Welkom!