Theater - 1861 resultaten

  1. Peter Faber: 'Tot mijn 16e hoorde ik: je kan niets en je wordt niets'

    Peter Faber: 'Tot mijn 16e hoorde ik: je kan niets en je wordt niets'

    In zijn nieuwe theaterprogramma 75 Hoera! vertelt Peter Faber over zijn leven, waar hij zo veel plezier in heeft. 'Ik doe allemaal dingen die ik leuk vind, dus die stekker laten we er nog maar in zitten.' IJsberg op een koude novemberochtend. In café-restaurant NAP op IJburg zit Peter Faber aan een tafel. Een dikke rode jas hangt over de rugleuning van zijn stoel. "Normaal doe ik mijn jas niet uit
  2. Wat De Munnik tussendoor vertelt is karig, maar met zijn muziek is weinig mis

    Wat De Munnik tussendoor vertelt is karig, maar met zijn muziek is weinig mis

    Het is bijna een belediging om te schrijven dat Paul de Munnik goede liedjes maakt. Natúúrlijk doet hij dat. Ook op zijn tweede soloalbum staan prachtexemplaren, waarvan Het Leven de meeste energie afgeeft. Daarin beukt De Munnik in op de ­vele kettingen die een mens fysiek of mentaal kan ervaren. 'Ik ben het leven, ik gedij niet bij gevangenschap of argwaan, ik wil in vrijheid in de zon staan. Ik