Interview - 70 resultaten

  1. Overzichtstentoonstelling Ans Markus: 'Schilderen heeft me altijd gered'

    Overzichtstentoonstelling Ans Markus: 'Schilderen heeft me altijd gered'

    Ans Markus is 70; geen reden om het rustig aan te doen, wel een logisch moment voor een overzichtstentoonstelling. Te zien is recent werk in brons, veel handen en vrouwen in windsels. 'Als je verdrietig bent, verstop je je gezicht.' Prinseneiland, een dubbel pakhuis. De deur wordt opengedaan door Wybe Tuinman, echtgenoot en mecenas van kunstenaar Ans Markus. "Kom je voor Ans? Zal ik je eerst even
  2. Lowlandsdirecteur: 'Vorig jaar liep ik als een zombie over het terrein'

    Lowlandsdirecteur: 'Vorig jaar liep ik als een zombie over het terrein'

    Tijdens het festival van 2016 stierf de moeder van Lowlandsdirecteur Eric van Eerdenburg (56). 'Die vrijdagochtend heb ik me door een limo naar haar huis laten rijden.' Voor de editie van volgend weekend verheugt hij zich vooral op Solange. 'R&B is de nieuwe popmuziek.' In interviews met u gaat het vooral over Lowlands, vrijwel nooit over uzelf. Houdt u persoonlijke vragen af of ­worden die niet g