Internet - 5415 resultaten

  1. MeisjeDjamila is populairste Youtubester: 'Als ik te braaf ben, is dat maar zo'

    MeisjeDjamila is populairste Youtubester: 'Als ik te braaf ben, is dat maar zo'

    MeisjeDjamila (25) is met haar vlogs over snoepjes en eenhoorns de populairste Youtubester van Nederland. Ze maakt muziek en speelt in een film - maar vraagt wel om wat privacy. Hij heeft blosjes van lichte gêne op zijn wangen, de cameraman van de NOS. Hij heeft zojuist een item gedraaid voor het Jeugdjournaal met Youtuber Djamila en vraagt nu met een trillende stem of ze misschien nog tijd heeft
  2. Klaas Faber (103) zit op Facebook: 'Mensen genieten van mijn foto's en stukjes'

    Klaas Faber (103) zit op Facebook: 'Mensen genieten van mijn foto's en stukjes'

    Hij wilde er eerst niets van weten, maar inmiddels gaat er geen dag voorbij dat Klaas Faber (103) zijn tijdlijn niet checkt. 'Mensen denken dat ik eenzaam ben, maar ik vermaak me prima.' Op Facebook zijn tegenwoordig wel meer geboortedata van vóór 1950 te vinden, maar deze - 17 februari 1914 - doet toch even je ogen knipperen. Klaas Faber werd kort voordat de Eerste Wereldoorlog uitbrak geboren, i