Volg al het nieuws uit Amsterdam en de wereld eromheen

Kies uw Paroolabonnement

Met alle abonnementen kunt u onbeperkt Plus artikelen lezen

Digitaal
Onbeperkt Plusartikelen
1,20 per week
54% KORTING
Introductietarief
  • Onbeperkt Plus-artikelen
  • Digitale Editie
  • Digitale krant met bijlagen (pdf)
  • Bijlagen PS van de Week en Vrij
  • Extra dikke weekendkrant
  • Doordeweeks de papieren krant
Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Plusartikelen
2,75 per week
43% KORTING
Introductietarief
Digitaal + papier
meest gekozen
Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
3,25 per week
50% KORTING
Introductietarief
Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
6,50 per week
33% KORTING
Introductietarief

Hebt u al een abonnement op Het Parool en hebt u een vraag?

Waarom zij Het Parool lezen

Lezer Irmina Burger

Het Parool brengt het nieuws met bijzondere invalshoeken

Ik ben geboren en getogen Amsterdamse en naarmate ik ouder word, groeit mijn betrokkenheid met de stad. Het Parool voedt die betrokkenheid. Laatst las ik een artikel over waar de stad naartoe gaat, puntsgewijs onderbouwd, met als conclusie: Amsterdam wordt een internationaal georiënteerde stad voor mensen met geld. Daarvan gaan mijn haren recht overeind staan, want ik wil graag dat Amsterdam een stad voor iedereen blijft. Zo’n artikel deel ik op mijn Facebookpagina.
Lezer Lucia Spaans

In Het Parool komen alle meningen aan bod

Tegendraads. Eigenzinnig. Dat zijn de woorden die bij me opkomen als ik Het Parool zou moeten omschrijven. En dat is precies waarom ik die krant zo graag lees. Zelf ben ik ook iemand die weleens kan provoceren. Maar altijd met een open blik naar wat anderen te zeggen hebben: mijn mening is niet in beton gegoten. Dat herken ik in Het Parool; ik heb het idee dat alle perspectieven aan bod komen.
Lezer Yuki Hochgemuth

Ik word er blij van hoe er in Het Parool over kunst wordt geschreven

Ik studeer journalistiek in Utrecht, de Utrechtse tramaanslag greep mij enorm aan. Ik merkte dat ik voor de meest actuele informatie via sociale media Het Parool koos, boven de ‘harde-nieuwssites. Het is makkelijk om gedeprimeerd te raken van het nieuws, er gebeuren zoveel nare dingen. Maar ik vind het prettig dat Het Parool me ondanks alles met een goed gevoel achterlaat. Zo word ik blij van hoe positief er over kunst en cultuur wordt geschreven.
Lezer Els Rutten

Bij Het Parool vind ik kwaliteitsnieuws van Amsterdamse bodem

Ik ben graag op de hoogte van wat er speelt in de stad, en dat vind ik bij Het Parool. Berichten in de krant, zoals dat er een maximumprijs moet komen voor koopwoningen in het middensegment, leiden regelmatig tot het ‘gesprek van het weekend’ met mijn vrienden. En ik kan echt uitkijken naar de Stadsgids, vooral als ik nog geen plannen heb voor het weekend. Daar haal ik altijd wel een leuke markt uit, of iets anders om te doen.

Over Het Parool

Het Parool begon als verzetskrant op 10 februari 1941. Van oudsher is Het Parool een echte Amsterdamse krant en als geen andere krant weet Het Parool dan ook het nieuws uit en rond de regio Amsterdam te brengen. Zonder daarbij iets te missen van het nationale én natuurlijk internationale nieuws, gezien van uit het perspectief van de hoofdstad.


Wat Het Parool uniek maakt is de zeer complete Amsterdamse cultuuragenda. Tips en recensies over uitgaan, culinair genieten, cultuur, kortom alles wat iedereen die Amsterdam een warm hart toedraagt interesseert. En dat Het Parool meer is dan alleen een stadskrant, blijkt wel uit het feit dat de krant in 2020 voor de tweede maal in vijf jaar is uitgeroepen tot 'European Newspaper of the Year' en ook maar liefst twee keer tot 'World's Best Designed Newspaper'. Daar heeft het kwaliteitsnieuws, de frisse vormgeving en de populaire PS weekendbijlage een doorslaggevende rol bij gespeeld.

Veelgestelde vragen