Vakantieservice

Terug naar overzicht

Vakantieservice

 

 

Ook tijdens uw vakantie kunt u op diverse manieren Het Parool blijven lezen. Regel het op tijd met de vakantieservice. U heeft keuze uit de volgende mogelijkheden: (Graag wijzen wij u op de voorwaarden voor de vakantieservice die u onderaan op deze pagina vindt)

1.    Iemand anders ontvangt uw papieren krant, u leest tijdens uw vakantie de digitale krant.

Maak uw familie, vriend of kennis in Nederland blij met uw Parool die wij naar hem of haar doorsturen. Zelf houdt u tijdens uw vakantie toegang tot de digitale krant.

2.    U zet de bezorging tijdelijk stop en leest tijdens uw vakantie de digitale krant.

U kunt het eenvoudig online regelen dat u tijdens uw vakantie geen papieren krant thuis ontvangt en wel blijft genieten van de digitale krant op uw tablet, pc of mobiel.

3.    U ontvangt uw papieren krant op uw vakantieadres.

Wilt u tijdens uw vakantie niet alleen de digitale krant lezen maar ook de papieren krant? Wij kunnen uw krant doorsturen naar uw vakantieadres. Houdt u er wel rekening mee dat we de bezorging op campings en vakantieparken niet altijd te garanderen is. Verblijft u in het buitenland, dan brengen wij u de extra portokosten in rekening en geldt een bezorgtijd van 2 tot 5 werkdagen (afhankelijk van het land). We zijn afhankelijk van de postbezorging in het buitenland en kunnen daarmee niet garanderen dat u de krant altijd ontvangt.

4.    U haalt met vakantiebonnen de papieren krant af in de buurt van uw vakantieadres.

Is het niet mogelijk of wenselijk uw papieren krant naar uw vakantieadres in Nederland door te sturen? Dan kunt u de bezorging tijdelijk stopzetten en gebruikmaken van vakantiebonnen. Hiermee kunt u de krant op een van onze verkooppunten in Nederland ophalen (zolang de voorraad strekt).  De vakantiebonnen zijn niet te gebruiken in het buitenland. U blijft toegang houden tot de digitale producten, waaronder de digitale krant. Houd er rekening mee dat Het Parool niet overal in Nederland in de winkels ligt.

 

Voorwaarden vakantieservice:

- U geeft de vakantieperiode minimaal 1 week voor de ingang van de vakantieperiode aan ons door.

- U kunt per kalenderjaar voor maximaal 3 maanden een vakantieperiode doorgeven.

- U betaalt geen extra kosten voor de vakantieservice.

- Voor de portokosten en het doorsturen van de papieren krant naar een adres in het buitenland ontvangt u een aparte factuur. De portokosten bedragen in België € 1,50 per krant per dag, binnen Europa € 2 per krant per dag en buiten Europa € 3 per krant per dag. Per 1 april 2017 zijn onze portokosten per krant als volgt; Nederland € 0,45, België € 1,75, Europa € 2,50 en buiten Europa € 3,50.

- Heeft u gebruikgemaakt van vakantiebonnen en na afloop van uw vakantie nog bonnen over, dan kunt u deze niet inwisselen voor geld of een papieren krant. De vakantiebonnen zijn alleen geldig gedurende de opgegeven periode.

- Op de vakantieservice zijn de algemene abonnementsvoorwaarden van toepassing.

- Heeft u een digitaal abonnement zonder papieren Het Parool, dan kunt u niet gebruikmaken van de vakantieservice.

- Heeft u een proefabonnement op Het Parool, dan kunt u niet gebruikmaken van de vakantieservice.