Het Parool Digitaal

Terug naar overzicht

Het Parool Digitaal

Kies de digitale verschijningsvorm waarmee u in uw situatie optimaal op de hoogte blijft van nieuws en achtergronden van Het Parool.

"Het Parool is geheel vernieuwd! Update nu uw Mobile app via de App-store of Google Play."
De kranten app "Het Parool" blijft ongewijzigd.

Digitale krant
Iedere abonnee van Het Parool met digtaal lezen in het abonnementspakket krijgt toegang tot de digitale krant, op maandag tot en met vrijdag vanaf 13 uur en op zaterdag vanaf 6 uur te vinden bovenaan www.parool.nl via "online lezen". De digitale krant is te lezen via de pc en te downloaden op tablet of smartphone via de app "Het Parool".

Bent u abonnee van Het Parool en wilt u voor het eerst de digitale krant lezen? Ga naar de digitale krant en log in met uw Het Parool-account. 

Topics
Met hetzelfde account kunt u tevens toegang krijgen tot 'Topics'. Al het nieuws uit uw wereld. Maak online persoonlijke playlists van favoriete onderwerpen. Of laat u inspireren door verrassende thema's. Elke week meer dan 15.000 artikelen, geschreven door 2.000 journalisten, uit de beste 13 kranten uitgegeven door De Persgroep, over alle onderwerpen die u interesseren op 1 plek. Topics is een nieuwe en exclusieve service speciaal voor abonnees! Kijk op www.topics.nl en bekijk uw mogelijkheden.

Parool.nl
Iedereen heeft toegang tot de website van Het Parool om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en achtergronden bij het nieuws.

Nieuwsbrieven
Het Parool biedt gratis nieuwsbrieven via e-mail, bijvoorbeeld 'de dagelijkse nieuwsbrief' en de Parool Webwinkel-nieuwsbrief. U kunt via de loginknop bovenaan de pagina uw nieuwsbrieven beheren.

De Parool Mobile-app
Deze app voor mobiel en tablet is voor iedereen gratis te downloaden en biedt het laatste nieuws, de mooiste beelden voor thuis en onderweg. Deze app is beschikbaar voor Apple en Android en heet 'Het Parool Mobile'.

Het illegale Parool
Via www.hetillegaleparool.nl heeft u toegang tot afbeeldingen van de uitgaven van Nieuwsbrief 't Hoen en Het Parool die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gepubliceerd.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE DIGITALE VERNIEUWING VAN HET PAROOL

ALGEMEEN

Wat zijn de veranderingen op de nieuwe website?
We hebben ervoor gekozen om ons online te concentreren op de onderwerpen waar we het beste in zijn:
- De homepage blijft een verzameling van het belangrijkste nieuws van de dag. Uiteraard met de nadruk op Amsterdam, maar belangrijke gebeurtenissen in binnen- en buitenland krijgen uiteraard ook de aandacht die ze verdienen.
- Bij de sectie Amsterdam is al het nieuws te vinden dat met Amsterdam te maken heeft: politiek, misdaad, Ajax, wonen, economie en nog veel meer.
- Bij de sectie Stadsgids kunt u het laatste nieuws op het gebied van kunst, cultuur, eten, drinken en winkelen vinden. Bovendien staan in deze sectie de beste uitgaans- en cultuurtips.

Wat wordt bedoeld met het blok 'Beste uit de krant'?
In dit blok tippen we de scherpste columns, best geschreven achtergrondverhalen, spraakmakendste interviews en populairste rubrieken van de dag. Al deze artikelen zijn plusartikelen.

 

PLUSARTIKELEN

Ik ben ingelogd, maar het lukt niet om een plusartikel te lezen.
U kunt het beste uw cookies verwijderen en opnieuw inloggen. Bent u het wachtwoord vergeten? Ga dan naar inloggen en klik op wachtwoord vergeten.

Wat zijn plusartikelen?
Plusartikelen zijn nieuw op de website van Het Parool. Deze artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. 

Ik kan de plusartikelen niet lezen, maar ben wel abonnee.
Om de plusartikelen te kunnen lezen dient u zich aan te melden en inloggen op de site en in de app.

Ik ben geen abonnee, maar wil wel gebruik maken van de aanbieding om gratis 2 maanden toegang tot de plusartikelen te krijgen, hoe werkt dit?
Klik hiervoor op een plusartikel en kies de optie 2 maanden gratis proberen. Als u zich registreert d.m.v. het achterlaten van uw naam en e-mailadres kunt u 2 maanden gratis de plusartikelen lezen.

Ga ik na 2 maanden betalen voor toegang?
Nee dit 'gratis toegang abonnement' stopt automatisch, na 2 maanden heeft u geen toegang meer.

APP

Ik kan het (blauwe) Parool icoon niet meer vinden?
Het nieuwe icoon van de Paroolapp is wit met een grote zwarte P.

Er verschijnt geen nieuw nieuws meer in de app.
In de oude Paroolapp zullen nieuwe artikelen niet zichtbaar zijn. Ziet u geen nieuwe berichten meer verschijnen, dan beschikt u mogelijk nog over de oude Paroolapp. Update de app via de App-store of Google Play.

Ik kan de update van de app niet installeren.
Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn; bijvoorbeeld de minimale vereisten van het besturingssysteem:
- iPhone:  Minimaal iOS 7
- Android:  Minimaal Android versie 4.0
Indien aan de minimale systeemvereisten wordt voldaan kan het probleem mogelijk worden verholpen door de oude app eerst te verwijderen alvorens de nieuwe app te installeren.

Ik heb iOS 5 of 6 en kan de update niet installeren.
Deze versies ondersteunen we niet meer met de app. De website van Het Parool is echter wel responsive, waardoor deze in een browser op mobiele apparaten (smartphones en tablets) goed te bekijken is.

Ben ik nog ingelogd als ik de update installeer?
Nee. Indien u was ingelogd in de oude Paroolapp dan moet u zich opnieuw aanmelden. Dat kan via de Login knop in het profiel menu.
Bijkomend voordeel is dat u - als u abonnee bent - direct toegang heeft tot de plusartikelen van Het Parool.

Kan ik de krant lezen via de nieuwe app?
Nee, Het Parool publiceert dagelijks een selectie van de artikelen uit de krant op de site en in de app. Als abonnee heeft u daar toegang toe. Voor het bekijken van de gehele krant is een aparte app beschikbaar.

Als ik wil reageren op een artikel werkt de 'Reageer' knop niet.
Dat is een tijdelijk probleem. Om te reageren dient u ingelogd te zijn. Bent u dat niet dan werkt de reageer knop niet en krijgt u daar helaas nog geen goede melding over.

Kan ik de app ook op een iPad of tablet installeren?
De app van Het Parool is bedoeld voor smartphones. Er is op dit moment nog geen app voor tablet beschikbaar. De website van Het Parool is echter wel responsive, waardoor deze in een browser op uw tablet goed te bekijken is.