parool.nl
Amsterdam,  
Parool.nl mobiel Word vriend van Het Parool op Facebook

Hema strikt mannelijk topmodel voor bh-campagne

13-12-11   08:33 uur
Andrej Pejic. © epa

Hema is een campagne gestart voor haar nieuwste 'mega push-up beha'. En niet zomaar een campagne. De winkelketen heeft namelijk het Servische mannelijke topmodel Andrej Pejic (20) weten te strikken.

In trouwjurk op de catwalk van Gaultier.
In trouwjurk op de catwalk van Gaultier. © photo news
'Niet alleen vrouwen krijgen er met de push-up beha twee cupmaten bij, zelfs een man krijgt met het onderstuk een decolleté', zo luidt de verklaring van Hema.

Het is overigens niet voor het eerst dat Pejic wordt ingezet voor een vrouwelijke campagne. Hij valt op door zijn androgyne uiterlijk en presenteert daarom zowel mannen- als vrouwenmode. Hij was bijvoorbeeld al te zien op de catwalk voor shows van Jean Paul Gaultier (in een trouwjurk) en Marc Jacobs. Zeker niet de minste namen in de mode-industrie.

Pejic is een rijzende ster en wordt door de modewereld op handen gedragen. Hij is hét boegbeeld van de nieuwe generatie androgyne modellen die voor beide seksen kunnen doorgaan. Pejic bezette in januari 2011 de 16de plaats in de lijst van top 50 van mannelijke modellen van models.com, in maart van dat jaar de 11de.

Hema is het eerste Nederlandse bedrijf dat met het topmodel in zee gaat. Bekijk hieronder de campagnebeelden.
(Simone Lautenbach)
© ANP
© ANP


Alles over

GESPONSORDE LINKSPAROOL LUNCHNIEUWS

Elke middag gratis de hoogtepunten uit het nieuws in uw mailbox?

U kunt zich voor deze service van Het Parool opgeven via parool.nl/lunchnieuws.
acap enabled   © Het Parool