*

Parool.nl
Vrij, Onverveerd

Stille tocht en feest voor dode vrouw Sassenheim

12-06-13   12:09 uur  - Bron: Omroep West
De woning in Sassenheim waar het koppel dood werd aangetroffen. © Google Streetview

Familie en vrienden van Amanda, die vorige week samen met haar vriend Dimitri dood werd gevonden in Sassenheim, houden donderdagavond een stille tocht.

De zus van Amanda laat aan Omroep West weten dat iedereen welkom is bij de Klinkerbergerplas in Oegstgeest. Daar wordt eerst gefeest en muziek gedraaid. Om 23.00 uur lopen de aanwezigen met fakkels in stilte rond de plas om Amanda en haar ongeboren kind te herdenken. 'We denken aan het vlammetje dat in jullie brandde', aldus de zus.

'Na de tocht doven we het vlammetje in het water. We staan dan stil bij ons verlies en geven jullie alle kracht om saampjes rust te vinden.'

Afgelopen zondag was er al een herdenking voor het stel in Leiden. Daar lieten ruim 250 vrienden en kennissen van Amanda en Dimitri wensballonnen op.

De lichamen van het stel werden vorige week woensdag gevonden in het huis van Dimitri in Sassenheim. Ze zijn door schoten om het leven gekomen, maar volgens de politie is dat niet door een derde persoon gedaan. Over de precieze toedracht is nog niets bekend gemaakt.BINNENLAND

Alles over


TF Festival

GESPONSORDE LINKS


PAROOL NIEUWSBRIEF

Elke middag gratis de hoogtepunten uit het nieuws in uw mailbox?

U kunt zich voor deze service van Het Parool opgeven via parool.nl/lunchnieuws.