Kunst - 3600 resultaten

  1. Kunstenaarsduo Lernert & Sander: 'We vinden het leuk om lui te ontwerpen'

    Kunstenaarsduo Lernert & Sander: 'We vinden het leuk om lui te ontwerpen'

    Dankzij de humoristische, heldere boodschap die ze uitdragen, kloppen LVMH, Kenzo, COS en Hermès aan bij kunstenaarsduo Lernert & Sander. Hun nieuwste vinding: de wallentas. Ze leerden elkaar ruim tien jaar geleden kennen doordat ze op een feestje dezelfde lelijke sportschoenen droegen. "Qua kleur een beetje de binnenkant van een zieke mossel. Gekregen van Nike omdat we werden gezien als early ado
  2. Stine Jensen: 'Ik wil laten zien dat je alles wat je voelt mág voelen'

    Stine Jensen: 'Ik wil laten zien dat je alles wat je voelt mág voelen'

    Een kind kan helemaal opgaan in boosheid, schaamte of blijdschap. Met haar boek Alles Wat Ik Voel wil filosoof Stine Jensen (45) kinderen laten zien wat er achter die emoties schuilgaat. 'Zelfs jaloezie kan een functie hebben.' En, hoe gaat het? "Ik ben trots, omdat ik mijn nieuwe kinderboek straks voor het eerst te zien krijg. In Alles Wat Ik Voel schrijf ik ook over trots, de emotie waarbij je g